Utorak, 27 Rujan 2022

metuzalem-telefonKontakt:

+385 91 539-5572

info@metuzalem.hr

Projekti iz Metuzalem arhive

News image
News image
News image
News image
News image
News image
News image
News image
News image

Marina Karačić,  Apartmani Cvjetno

 
"Moj put do Tajane započeo je pronalaskom lijepo dizajnirane stranice na internetu I otkrićem “ Metuzalema “ kao njezina tvorca. Već prilikom prvog susreta s Tajanom moje nadasve nestručne zamisli i ideje počele su se pretvarati u novu dimenziju. Njezina lakoća prilagodbe mojim zamislima i uvažavanje mojih blagorečeno nestručnih opaski, strpljivost i sveobuhvatna profesionalnost kroz stvaranje ovog projekta – za svaku su pohvalu! Veselim se daljnjoj suradnji, jer je ova definitivno ispunila sva moja očekivanja!"
 

Hrvoje,  Hrvoje dizajn

 
"Jako sam zadovoljan suradnjom sa Tajanom. Moje okvirne ideje je dovela u red i složili smo jednu jako funkcionalnu web stranicu. Preporučam nju i njen tim. Također mi se jako sviđao tutorial koji su složili za kraj u kojem opisuju kako mogu u detalje editirati svoju novu web stranicu."
 

Hari Žnidarić,  Green point

"Tajani je ovo četvrta web stranica koju je radila za naše tvrtke. To je najbolji primjer koliko smo zadovoljni njenim radom, profesionalnošću, dizajnerskim sposobnostima, kreativnošću i što je u današnje vrijeme dosta bitno - omjerom cijene i kvalitete usluge.
Sve naše upite i prohtjeve rješavala je u rekordnom roku, na obostrano zadovoljstvo, stoga firmu Metuzalem preporučamo kao poslovnog partnera u kojeg se možete pouzdati i kojem možete prepustiti sve Vaše brige, vezane uz njihovo poslovanje."
 

Tajana Obradović,  Funditus

"Tajana Mrazović, osim što je iznimno topla, srdačna i pristupačna osoba, precizan je, strpljiv i fleksibilan profesionalac. Ona i njen tim svaku moju zamolbu i krajnje nestručnu i ne ili tek napola artikuliranu zamisao razrade i odrade čak i prije dogovorenog roka, uvažavajući moje "mušice" i "sad sam se sjetila" izmjene. Oduševljavaju me, pritom, svojom ljudskošću u formiranju paketa usluga i cijena  Netipična je, za trenutak u kojem živimo, lakoća, jednostavnost i korektnost suradnje s Metuzalemom. Tajana, hvala ti!"
 

Tomislav,  Biospiritus

"Obzirom na specifičnost područja kojim se bavim tražio sam i web stranicu + vizualni identitet koji će ostavljati unikatni dojam.
Počevši od preglednosti, dizajna, upotrebe i korištenja boja, znakova te simbola. Metuzalem tim kreirao je djelo koje je u svakom pogledu ispunilo moja očekivanja.
Radujem se našim slijedećim zajedničkim izazovima u predstavljanju Biospiritus projekta."
 

Željko  M-Energija

"Prilikom izrade naše web stranice imali smo sreću upoznati Tajanu Mrazović. Tajana je osoba koju odlikuju stručnost, kreativnost, profesionalnost i na naj adekvatniji način je upotpunila ideje vezane uz naš projekat. Na ponuđeni koncept sadržaja savršeno je impementirala svoju kreativnost i pogodila u samu srž onoga što smo htjeli postići.
Na poslijetku smo oduševljeno potvrdili "DA TO JE TO".
Želim se zahvaliti na odličnoj suradnji,velikom strpljenju u radu s nama i nadamo se što skorijem radu na novim projektima."
 

Danijel Anić Sencon d.o.o.

"U Tajaninom slučaju dobili smo jednu odličnu preporuku za kreativnu osobu koja nam može dati izvrsnu potporu u dizajnu, marketingu i izradi web sustava. Prvi projekt, dizajn totema, oduševionas je jednostavnošću izgleda i funkcionalnošću. Drugi i znatno ozbiljniji projekt - web sustav, stavioje ispred nas mnoge izazove. Uzajamni rad uz Tajanin smisao za dizajn i kreativnost te naše stručnoznanje rezulirali su web sustavom kojim je naša tvrtka dobila jednu novu dimenziju na tržištu PVCstolarije. Nedugo nakon postavljanja web sustava javili su se prvi kupci koji su nas otkrili samozahvaljujući posjetu našem web-u kojim su bili oduševljeni.Vjerujemo u nastavka suradnje na daljnjim projektima u oblikovanju našeg tržišnog nastupa..."
 

Tihomir Lerner, WikiLerner

"Nakon manje od trideset minuta našeg početnog razgovora, Tajana je razumjela moje potrebe i želje te mi je pomogla definirati i sami smisao mog budućeg portala.
Sviđa mi se individualni pristup prema meni kao klijentu, neograničeno strpljenje i visoki stupanj profesionalnosti.
Toplo preporučujem Metuzalem i njihov talentirani tim dizajnera i IT stručnjaka."
 

Team Wellness učilišta Adrianus

" Ja vjerujem da svi mi imamo svoje anđele ,koji se uvijek pojave u trenutku kad neznate kako i kamo dalje...''
Učilište Adrianus preraslo je u pravo Wellness Učilište za nepune tri godine, a naša stara stranica više nije bila pravi pokazatelj naše kvalitete.
Strašno sam brinula što napraviti...
Kad sam ugledala web stranicu jedne naše polaznice, odmah me je oduševila...
Stoga sam odmah, po preporuci, tražila njezinog tvorca- Tajanu!
I eto je... sa laptopom, spremna za akciju sa novim idejama i savjetima.
U nekim trenucima bila je brža nego naš tim u Učilištu...
Više...
 

Tomislav Čolić,  Bit Promet

"Poštovana Tajana,
Izuzetno sam zadovoljan našom suradnjom, gdje se ti doista angažiraš oko detalja na stranici, gdje daješ prijedloge sugestije..  što mi puno znači, ekspeditivna si i izvrsna kao osoba...Općenito stranica nam pomaže i olakšava prodaju.
I to je to!"
 

Tim optike Šarić, Optika Šarić

Krenuvši sa obnovom naše postojeće web stranice, po preporuci jednog od poslovnih partnera smo saznali za firmu gđe. Tajane Mrazović. Tajana nas je vrlo brzo kontaktirala i osvojila svojim stručnim pristupom i izvrsnim idejama. Već pri prvom sastanku, uvjerila nas je da je izrada portala najbolji izbor za nas.
Danas naš novi web portal ima moderan izgled, a zahvaljujući Tajani i cijelom Metuzalem timu, te njihovoj stručnoj edukaciji sa velikom lakoćom sami uređujemo i nadopunjavamo svoj web portal.
Nadamo se da ovo nije kraj naše poslovne suradnje, te da ćemo u skoroj budućnosti ponovno koristiti usluge Metuzalema.

 

Hrvoje Tikvić, Tik door

Brzina, kreativnost, pouzdanost, su izrazi koji nabolje opisuju Tajanu odnosno poduzeće Metuzalem!
Suradnju smo započeli projektom SEO optimizacije, a ubrzo nakon toga smo krenuli u potpuni redizajn vizualnog identiteta i internet marketing, sa čijim rezultatima smo i više nego zadovoljni.
Veselimo se budućim projektima i očekujemo još bolju suradnju u budućnosti!

 

Slobodan Mihalj, Hemco

Gospođa „ METUZALEM „ jer za mene je Tajana- Metuzalem, ispunila sva očekivanja koja smo pred nju postavili. Svojom pristupačnošću i profesionalnošću uvelike je pridonijela da smo ovaj zajednički posao rebredinga novih web stranica na obostrano zadovoljstvo priveli kraju. Posao koji je u početku izgledao veoma složeno i veoma velik uz kreativnost i stručnost gospođe Tajane, na kraju je ispao zabava. Mene osobno uveseljava način na koji Tajana rješava probleme i sa kojim elanom nudi usluge. Potpisali smo ugovor što dalje reći?

 

Berislav Pokupec, Goorila Marketing

Od trenutka kada smo održali prvi poslovni sastanak vezan za izradu web stranice naše agencije, zadobili smo odličan dojam koji se do završetka web-a višestruko opravdao. Usluga koju nam je Metuzalem pružio bila je profesionalna, rokovi su bili uvijek ispoštovani i svaki naš upit uvijek je brzo naišao na odgovor. O našoj poslovnoj suradnji sa Metuzalem d.o.o. zaista možemo reći samo najbolje i njihove usluge toplo preporučiti dalje.

 

Tajana, Funditus

Do Metuzalema smo došli preporukom. Možemo reći bila je odlična! Nakon gotovo dvije godine "natezanja" oko izrade i ažuriranja web stranica Funditusa te premanentnog nezadovoljstva i nerazumijevanja s Tajanom sam pronašla zajednički jezik u tek jednom susretu. Stranice su sređene, nadograđene i educirani smo za njihovo ažuriranje. Svaki problem, upit ili intervencija se od strane Metuzalema riješava u kratkom vremenu, ili ako je problem teže prirode odgovor s rokom zaprimamo brzo. Iako surađujemo manje od godinu dana zadovoljni smo. Lomljenje živaca oko stranica i njihove funkcionalnosti sada je prošlost.

 

Vladimir Benak, Private apartments

Želim izraziti svoje najdublje impresije radom poduzeća Metuzalem. Posebno bih istaknuo: pristup djelatnika poduzeća Metuzalem razvoju naših web stranica, njihove inventivne prijedloge te prihvaćanje naših prijedloga. Smatramo da se naša nova web stranica ističe dizajnom i posebnim efektima, te je u skladu sa našom ponudom ekskluzivnog smještaja u Zadru. Očekujemo daljnju suradnju u vidu internet marketinga i praćenja posjeta.

 

Vanja Keindl, Verba

„U cijelosti smo zadovoljni suradnjom s tvrtkom Metuzalem na svim projektima na kojima smo do sada surađivali. Ja osobno sam najviše impresionirana lakoćom kojom gđa. Tajana Mrazović shvaća i realizira želje svojih klijenata. Mi kao prevoditelji i nastavnici stranih jezika navikli smo da je klijent uvijek na prvom mjestu. To smo očekivali i od partnera koji izrađuje profesionalna web rješenja – i to smo dobili. Internet nudi beskonačno mnogo mogućnosti za poslovanje, edukaciju i zabavu. Veselimo se svim budućim suradnjama…“

 

Mirela Španjol Marković, Ciceron

Tvrka Metuzalem izradila je za Ciceron web stranicu kojom smo iznimno zadovoljni – kako dizajnom, tako i profesionalnošću i kvalitetom usluge. Dobili smo moderan, interaktivan site ugodan oku koji zadovoljava sve naše potrebe i što je najvažnije, lak je za samostalno održavanje. Veselimo se daljnjoj suradnji s Metuzalem timom jer su prepoznali naše potrebe i ponudili nam odlično rješenje.

 

Gordana, Fotografiranje vjenčanja

Za početak našeg foto studija željeli smo biti prisutni na Internetu putem web stranica. Na Googleu smo započeli pretragu poduzeća koja se bave izradom web stranica, a jedna nas je web stranica zaista oduševila svojom posebnošću - www.metuzalem.hr te smo se odlučili kontaktirati ih. Bili smo izrazito zadovoljni prijedlogom dizajna, te smatramo da je naša stranica sada adekvatan način prikaza našeg portfolia.

 

Goran Težak, Osmijeh

Nekoliko godina nakon pokretanja web stranica za poduzeće OSMIJEH d.o.o. odlučili smo se za uvođenje novih funkcionalnosti i optimizaciju. Poduzeće Metuzalem unaprijedilo je naš CMS sustav, uvelo nove funkcionalnosti na stranice, pobrinulo se za SEO optimizaciju i educiralo naše administratore. Izrazito nam je drago što smo pronašli poduzeće koje možemo kontaktirati u svezi svih pitanja vezanih uz internet stranice i web tehnologije.
Zadovoljstvo je surađivati sa partnerom koji se odlikuje svojom stručnost i brzinom.

 

Velimir Srića, Inicijativa Nade

Tajana i njen Metuzalem su u nemoguće kratkom roku s web stranicama Inicijative Nade napravili sjajan posao.
Spajajući kreativnost i originalnost s pedantnošću i profesionalnošću, klijentima se daje usluga na koju je jedini pravi komentar: wooow!

 

Andrea Karlović, Spiller Farmer Croatia

Nastavno na završenu suradnju s tvrtkom Metuzalem d.o.o. možemo reći sve najbolje o cijelom Metuzalem timu. Gospodična Mrazović je sve zadatke na vrijeme završavala, pokazala se kao iznimno profesionalna osoba, a nadasve kao osoba od povjerenja što nam je kao tvrtki od iznimne važnosti.
Posebno nam se dopao njezin smisao za unapređivanje naših poslova i njezina kreativnost. Smatramo da je upravo gospodična Mrazović i cijeli Metuzalem tim kompetentan u izvršavanju bilo kakvih zadataka vezanih uz izrada web stranica.
Kako biste sami mogli doživjeti njihovu kreativnost i profesionalnost posjetite našu novu web stranicu: www.spillerfarmer.hr
Slobodno me kontaktirajte za sva eventualna dodatna pitanja.

 

Jelena Bobić, AVI studio

Dugo smo tražili web dizajn studio koji bi kvalitetno postavio našu web stranicu u skladu s prirodom našeg poslovanja. „Metuzalem“ nam je ponudio kvalitetno, brzo i cijenom prihvatljivo rješenje naših zahtjeva. Savjeti i usmjerenja nisu bila samo iz perspektive dizajnera nego i sa stanovišta zahtjevnog mogućeg korisnika naših usluga. Stranica je vrlo brzo oživila i našla se visoko na tražilicama. Za razliku od prije, sada sve češće imamo klijente koji su nam došli isključivo putem interneta.

 

Igor Dražetić, Rineo dizajn

Proaktivni i inteligentni, tim za 10 zvjezdica! Poduzeće Metuzalem zna svoj posao i radi ga izvrsno. Najviše mi se sviđa što uvijek promptno odgovore na naša pitanja, poštuju dogovore, a za stranice koje smo zajedno izradili redovito od klijenata dobivamo pozitivne komentare. Surađivali smo već na dva projekta, te očekujemo suradnju na još nekoliko.
Lijepi pozdrav

 

Slavko Sonntag, Društvo Dobar Dan

Društvo Dobar dan zahvaljuje se direktorici Metuzalema i njenom timu na koautorstvu u izradi našeg portala. Predsjednik društva iznjeo Vam je samo okvirnu ideju za portal, ciljeve i viziju društva, sa nedorađenim i nepotpunim tekstovima, a Vi ste sve to doradili, upotpunili i dizajnirali, iznad naših najvećih očekivanja. Vi i Vaš tim, ste koautor portala, zajedno sa nama, a ne samo dizajner i web majstor. Mi nismo samo izuzetno zadovoljni suradnjom sa Vama: ushićeni smo Vašim djelom. Tvrtku Metuzalem ćemo preporučivati svim našim prijateljima i partnerima, jer smo sigurni da će nam biti zahvalni, pošto ćete ispuniti njihova očekivanja.
Slavko Sonntag, dipl. iur. predsjednik društva Dobar dan.

 

Vladimir Benak, Private apartments

Želim izraziti svoje najdublje impresije radom poduzeća Metuzalem. Posebno bih istaknuo: pristup djelatnika poduzeća Metuzalem razvoju naših web stranica, njihove inventivne prijedloge te prihvaćanje naših prijedloga. Smatramo da se naša nova web stranica ističe dizajnom i posebnim efektima, te je u skladu sa našom ponudom ekskluzivnog smještaja u Zadru. Očekujemo daljnju suradnju u vidu internet marketinga i praćenja posjeta.

 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »


Metuzalem Ltd Info

The Company

Metuzalem d.o.o. udružuje profesionalce na području grafičkog dizajna, web dizajna, logo dizajna, programiranja, brandinga, ...

Pročitaj više

Newsletter prijava

 
 
 

Kontakt podaci

 • Metuzalem d.o.o.
 • Hercegnovski put 31
 • 10 000 Zagreb, HR
 • Tel: +385 91 539-5572
 • info@metuzalem.hr