Utorak, 27 Rujan 2022

metuzalem-telefonKontakt:

+385 91 539-5572

info@metuzalem.hr

SEO, web i dizajn studio Metuzalem

Ponedjeljak, 19 Listopad 2009 16:49   

Metuzalem d.o.o. udružuje profesionalce na području grafičkog dizajna, web dizajna, logo dizajna, programiranja, brandinga, stručnjaka za internet trgovinu, SEO stručnjaka za optimizaciju internet stranica za tražilice, stručnjake za vizualni identitet, Flash animatora i marketinškog stručnjaka.

Realiziramo uspješne poslovne modele!

Metuzalem d.o.o. osnovan je krajem 2008. godine. Iako mlado, poduzeće udružuje profesionalce na području grafičkog dizajna, web dizajna, logo dizajna, programiranja, brandinga, stručnjaka za internet trgovinu, SEO stručnjaka za optimizaciju internet stranica za tražilice, stručnjake za vizualni identitet, Flash animatora i marketinškog stručnjaka.

Idejni začetnik i vlasnik poduzeća je Tajana Mrazović koja posjeduje 15 godina iskustva u radu na web projektima.

Kako postižemo ciljeve?

Metuzalem d.o.o.Svakodnevnim učenjem i višegodišnjom praksom u mogućnosti smo klijentima ponuditi potpunu uslugu i cjelovita rješenja: od planiranja projekta, preko vođenja i završnog testiranja, sve do praćenjauspješnosti i predlaganjem izmjena zbog izmjena u standardima i novih trendova.

Kako bi svojim klijentima pružili što kvalitetniju i bržu uslugu, u radu koristimo najnovije tehnologije. Naša su osnovna sredstva  računala i druga tehnološki gadgeti. Tako Metuzalem djelatnici (posebice dizajneri) rade na Apple iMac, Macbook Pro i Macbook Air računalima, dok će zahtjeve za profesionalnom fotografijom ispunjavati Cannon profesionalni SLR foto aparati sa specifičnim dodatcima.

Nismo nimalo drugačiji od bilo kojeg drugog SEO, web, marketing i dizajn studija koji:

 • ozbiljno i odgovorno obavlja svoj posao
 • cijeni mišljenja i prijedloge klijenta
 • argumentira svoje postupke
 • poštuje dogovore i rokove
 • predlaže inovativne promjene
 • svakodnevno uči i usavršava se

Ima li dokaza za naše tvrdnje?

Kao dokaz iznimne kvalitete našeg rada svjedoče ponavljajuće narudžbe naših klijenata, preporuke prijateljima i partnerima te stranica sa citatima "Što naši klijenti kažu o nama". Velika konkurencija u Hrvatskoj sa ponudom web i dizajn studija potiče nas na korištenje najnovijih tehnologija, inovativnih pristupa i dokazanih metoda rada.
Dinamični smo, profesionalni i poštujemo dogovore.

Najvažnije: Volimo kreirati iznimne internet stranice, vizualne identitete i marketinške kampanje koji postižu svoje ciljeve.

 

Metuzalem Ltd Info

The Company

Metuzalem d.o.o. udružuje profesionalce na području grafičkog dizajna, web dizajna, logo dizajna, programiranja, brandinga, ...

Pročitaj više

Newsletter prijava

 
 
 

Kontakt podaci

 • Metuzalem d.o.o.
 • Hercegnovski put 31
 • 10 000 Zagreb, HR
 • Tel: +385 91 539-5572
 • info@metuzalem.hr