Četvrtak, 01 Prosinac 2022

metuzalem-telefonKontakt:

+385 91 539-5572

info@metuzalem.hr

Projekti iz Metuzalem arhive

News image
News image
News image
News image
News image
News image
News image
News image
News image

Optika Šarić - zagreb - naočale, leće, pregled vida Klijent: Optika Šarić

Web: www.optikasaric.com

Naša znanja: CMS portal, multimedija, animacija, admin zona, interaktivna karta, SEO, analytics

Godina: 2010.


Opis projekta:
Zahtjev klijenta bile su profesionalne, dizajnom ugodne web stranice koje bi u prvi mah asocirale na optiku. Na web stranicama Optike Šarić istaknut je velik dio njihove ponude naočalnih leča, naočalnih okvira, sunčanih i dioprijskih naočala te usluga. Također, stranice sadržavaju info kutak u kojem se redovito objavljuju zanimljivosti vezane uz struku. Klijent može samostalno, na jednostavan način iz front-enda uređivati i dodavati nove tekstove na portal.

Galerija projekta:
optika-saric-web

Iskustva klijenta:
Krenuvši sa obnovom naše postojeće web stranice, po preporuci jednog od poslovnih partnera smo saznali za firmu gđe. Tajane Mrazović. Tajana nas je vrlo brzo kontaktirala i osvojila svojim stručnim pristupom i izvrsnim idejama. Već pri prvom sastanku, uvjerila nas je da je izrada portala najbolji izbor za nas. Danas naš novi web portal ima moderan izgled, a zahvaljujući Tajani i cijelom Metuzalem timu, te njihovoj stručnoj edukaciji sa velikom lakoćom sami uređujemo i nadopunjavamo svoj web portal. Nadamo se da ovo nije kraj naše poslovne suradnje, te da ćemo u skoroj budućnosti ponovno koristiti usluge Metuzalema.
Tim optike Šarić, Optika Šarić

 

Metuzalem Ltd Info

The Company

Metuzalem d.o.o. udružuje profesionalce na području grafičkog dizajna, web dizajna, logo dizajna, programiranja, brandinga, ...

Pročitaj više

Newsletter prijava

 
 
 

Kontakt podaci

  • Metuzalem d.o.o.
  • Hercegnovski put 31
  • 10 000 Zagreb, HR
  • Tel: +385 91 539-5572
  • info@metuzalem.hr