Saturday, 08 August 2020

metuzalem-telefonKontakt:

+385 91 539-5572

info@metuzalem.hr

Metuzalem did this:

News image
News image
News image
News image
News image
News image
News image
News image

Sencon prozori i vrata

Tuesday, 26 July 2011 16:16   
There are no translations available yet.

sencon-web Klijent: Sencon

Web: www.sencon.hr

Naša znanja: CMS portal, poslovni dizajn, animacije, interaktivna karta, SEO, analytics, foto galerije, napredna kontakt forma

Godina: 2011. (prije )

 

Opis projekta:

Zahtjev klijenta bile su inovativne i ugodne webs tranice sa asocijacijom na prirodu, baš kao i proizvodi koje Himalayan zastupa. Prvenstvena namjena webs tranica bila je informiranje o proizvodima iz ponude, ali i naručivanje te kupovina putem weba. Integraciaj sa društvenom mrežom Facebook također je dio projekta.

Galerija projekta:
sencon2

Iskustva klijenta:

"U Tajaninom slučaju dobili smo jednu odličnu preporuku za kreativnu osobu koja nam može dati izvrsnu potporu u dizajnu, marketingu i izradi web sustava. Prvi projekt, dizajn totema, oduševionas je jednostavnošću izgleda i funkcionalnošću. Drugi i znatno ozbiljniji projekt - web sustav, stavioje ispred nas mnoge izazove. Uzajamni rad uz Tajanin smisao za dizajn i kreativnost te naše stručnoznanje rezulirali su web sustavom kojim je naša tvrtka dobila jednu novu dimenziju na tržištu PVCstolarije. Nedugo nakon postavljanja web sustava javili su se prvi kupci koji su nas otkrili samozahvaljujući posjetu našem web-u kojim su bili oduševljeni.Vjerujemo u nastavka suradnje na daljnjim projektima u oblikovanju našeg tržišnog nastupa..."

 

Metuzalem Ltd Info

The Company

Methuselah Ltd was founded with a vision to gather talented group of enthusiasts for ...

Read more...

Newsletter prijava

 
 
 

Contact data

  • Metuzalem d.o.o.
  • Hercegnovski put 31
  • 10 000 Zagreb, HR
  • Tel: 095/908-6945
  • info@ metuzalem.hr