Thursday, 01 December 2022

metuzalem-telefonKontakt:

+385 91 539-5572

info@metuzalem.hr

Metuzalem did this:

News image
News image
News image
News image
News image
News image
News image
News image

Klijenti o Metuzalemu - reference

Saturday, 31 October 2009 14:25   
There are no translations available yet.

Tim optike Šarić, Optika Šarić

Krenuvši sa obnovom naše postojeće web stranice, po preporuci jednog od poslovnih partnera smo saznali za firmu gđe. Tajane Mrazović. Tajana nas je vrlo brzo kontaktirala i osvojila svojim stručnim pristupom i izvrsnim idejama. Već pri prvom sastanku, uvjerila nas je da je izrada portala najbolji izbor za nas. Danas naš novi web portal ima moderan izgled, a zahvaljujući Tajani i cijelom Metuzalem timu, te njihovoj stručnoj edukaciji sa velikom lakoćom  sami uređujemo i nadopunjavamo svoj web portal.
Nadamo se da ovo nije kraj naše poslovne suradnje, te da ćemo u skoroj budućnosti ponovno koristiti usluge Metuzalema.

dipl. ing. Nina Antunović, Agila

Kreativnost, brzina, preciznost, maštovitost…to su samo neke od pozitivnih karakteristika Metuzalema, ali meni posebno važne osobine Metuzalema (točnije Tajane Mrazović) su stalna pozitivna energija , vedrina i proaktivnost! Veselim se budućoj suradnji!

Berislav Pokupec, Goorila Marketing

Od trenutka kada smo održali prvi poslovni sastanak vezan za izradu web stranice naše agencije, zadobili smo odličan dojam koji se do završetka web-a višestruko opravdao. Usluga koju nam je Metuzalem pružio bila je profesionalna, rokovi su bili uvijek ispoštovani i svaki naš upit uvijek je brzo naišao na odgovor. O našoj poslovnoj suradnji sa Metuzalem d.o.o. zaista možemo reći samo najbolje i njihove usluge toplo preporučiti dalje.

Slobodan Mihalj, Hemco

Gospođa „ METUZALEM „ jer za mene je Tajana- Metuzalem, ispunila sva očekivanja koja smo pred nju postavili. Svojom pristupačnošću i profesionalnošću uvelike je pridonijela da smo ovaj zajednički posao rebredinga novih web stranica na obostrano zadovoljstvo priveli kraju. Posao koji je u početku izgledao veoma složeno i veoma velik uz kreativnost i stručnost gospođe Tajane, na kraju je ispao zabava. Mene osobno uveseljava način na koji Tajana rješava probleme i sa kojim elanom nudi usluge. Potpisali smo ugovor što dalje reći?

Vanja Keindl, Verba

„U cijelosti smo zadovoljni suradnjom s tvrtkom Metuzalem na svim projektima na kojima smo do sada surađivali. Ja osobno sam najviše impresionirana lakoćom kojom gđa. Tajana Mrazović shvaća i realizira želje svojih klijenata. Mi kao prevoditelji i nastavnici stranih jezika navikli smo da je klijent uvijek na prvom mjestu. To smo očekivali i od partnera koji izrađuje profesionalna web rješenja – i to smo dobili. Internet nudi beskonačno mnogo mogućnosti za poslovanje, edukaciju i zabavu. Veselimo se svim budućim suradnjama…“

Tajana, Funditus

Do Metuzalema smo došli preporukom. Možemo reći bila je odlična! Nakon gotovo dvije godine "natezanja" oko izrade i ažuriranja web stranica Funditusa te premanentnog nezadovoljstva i nerazumijevanja s Tajanom sam pronašla zajednički jezik u tek jednom susretu. Stranice su sređene, nadograđene i educirani smo za njihovo ažuriranje. Svaki problem, upit ili intervencija se od strane Metuzalema riješava u kratkom vremenu, ili ako je problem teže prirode odgovor s rokom zaprimamo brzo. Iako surađujemo manje od godinu dana zadovoljni smo. Lomljenje živaca oko stranica i njihove funkcionalnosti sada je prošlost.

Mirjana Fijolić, Moj Biz

Hvala Tajani Metuzalem na velikoj podršci i savršenom dizajnu portala. Tajana je slušala sve moje upute a bilo ih je nekoliko desetaka napravila baš ono što sam željela. Iako ni ja u početku nisam bila sigurna što točno želim. Osim funkcionalne izrade portala Tajana je ubacila i dio moje osobnosti, ukratko: ženski poduzetnički način razmišljanja s puno sadržaja i savjeta . Osim toga savjetovala me nesebično o nizu stvari o kojima nisam pojma imala. Naučila sam puno... WebAvantura počinje ....

Vladimir Benak, Private apartments

Želim izraziti svoje najdublje impresije radom poduzeća Metuzalem. Posebno bih istaknuo: pristup djelatnika poduzeća Metuzalem razvoju naših web stranica, njihove inventivne prijedloge te prihvaćanje naših prijedloga. Smatramo da se naša nova web stranica ističe dizajnom i posebnim efektima, te je u skladu sa našom ponudom ekskluzivnog smještaja u Zadru. Očekujemo daljnju suradnju u vidu internet marketinga i praćenja posjeta.

Mirela Španjol Marković, Ciceron

Tvrka Metuzalem izradila je za Ciceron web stranicu kojom smo iznimno zadovoljni – kako dizajnom, tako i profesionalnošću i kvalitetom usluge. Dobili smo moderan, interaktivan site ugodan oku koji zadovoljava sve naše potrebe i što je najvažnije, lak je za samostalno održavanje. Veselimo se daljnjoj suradnji s Metuzalem timom jer su prepoznali naše potrebe i ponudili nam odlično rješenje.

Marko Kihas, Fun factory

Vrlo kvalitetno odrađen posao optimizacije stranice. Rezultati su vidljivi u vrlo kratkom roku. Visoka razina kvalitete usluge i prije svega moram pohvaliti brzinu pružanja usluga.
Nadam se skoroj suradnji.

Gordana, Fotografiranje vjenčanja

Za početak našeg foto studija željeli smo biti prisutni na Internetu putem web stranica. Na Googleu smo započeli pretragu poduzeća koja se bave izradom web stranica, a jedna nas je web stranica zaista oduševila svojom posebnošću - www.metuzalem.hr te smo se odlučili kontaktirati ih. Bili smo izrazito zadovoljni prijedlogom dizajna, te smatramo da je naša stranica sada adekvatan način prikaza našeg portfolia.

Goran Težak, Osmijeh

Nekoliko godina nakon pokretanja web stranica za poduzeće OSMIJEH d.o.o. odlučili smo se za uvođenje novih funkcionalnosti i optimizaciju. Poduzeće Metuzalem unaprijedilo je naš CMS sustav, uvelo nove funkcionalnosti na stranice, pobrinulo se za SEO optimizaciju i educiralo naše administratore. Izrazito nam je drago što smo pronašli poduzeće koje možemo kontaktirati u svezi svih pitanja vezanih uz internet stranice i web tehnologije.
Zadovoljstvo je surađivati sa partnerom koji se odlikuje svojom stručnost i brzinom.

Slavko Sonntag, Društvo Dobar Dan

Društvo Dobar dan zahvaljuje se direktorici Metuzalema i njenom timu na koautorstvu u izradi našeg portala. Predsjednik društva iznjeo Vam je samo okvirnu ideju za portal, ciljeve i viziju društva, sa nedorađenim i nepotpunim tekstovima, a Vi ste sve to doradili, upotpunili i dizajnirali, iznad naših najvećih očekivanja. Vi i Vaš tim, ste koautor portala, zajedno sa nama, a ne samo dizajner i web majstor. Mi nismo samo izuzetno zadovoljni suradnjom sa Vama: ushićeni smo Vašim djelom. Tvrtku Metuzalem ćemo preporučivati svim našim prijateljima i partnerima, jer smo sigurni da će nam biti zahvalni, pošto ćete ispuniti njihova očekivanja.
Slavko Sonntag, dipl. iur. predsjednik društva Dobar dan.

Velimir Srića, Inicijativa Nade

Tajana i njen Metuzalem su u nemoguće kratkom roku s web stranicama Inicijative Nade napravili sjajan posao.
Spajajući kreativnost i originalnost s pedantnošću i profesionalnošću, klijentima se daje usluga na koju je jedini pravi komentar: wooow!

Andrea Karlović, Spiller Farmer Croatia

Nastavno na završenu suradnju s tvrtkom Metuzalem d.o.o. možemo reći sve najbolje o cijelom Metuzalem timu. Gospodična Mrazović je sve zadatke na vrijeme završavala, pokazala se kao iznimno profesionalna osoba, a nadasve kao osoba od povjerenja što nam je kao tvrtki od iznimne važnosti.
Posebno nam se dopao njezin smisao za unapređivanje naših poslova i njezina kreativnost. Smatramo da je upravo gospodična Mrazović i cijeli Metuzalem tim kompetentan u izvršavanju bilo kakvih zadataka vezanih uz izrada web stranica.
Kako biste sami mogli doživjeti njihovu kreativnost i profesionalnost posjetite našu novu web stranicu: www.spillerfarmer.hr
Slobodno me kontaktirajte za sva eventualna dodatna pitanja.

Jelena Bobić, AVI studio

Dugo smo tražili web dizajn studio koji bi kvalitetno postavio našu web stranicu u skladu s prirodom našeg poslovanja. „Metuzalem“ nam je ponudio kvalitetno, brzo i cijenom prihvatljivo rješenje naših zahtjeva. Savjeti i usmjerenja nisu bila samo iz perspektive dizajnera nego i sa stanovišta zahtjevnog mogućeg korisnika naših usluga. Stranica je vrlo brzo oživila i našla se visoko na tražilicama. Za razliku od prije, sada sve češće imamo klijente koji su nam došli isključivo putem interneta.

Igor Dražetić, Rineo dizajn

Proaktivni i inteligentni, tim za 10 zvjezdica! Poduzeće Metuzalem zna svoj posao i radi ga izvrsno. Najviše mi se sviđa što uvijek promptno odgovore na naša pitanja, poštuju dogovore, a za stranice koje smo zajedno izradili redovito od klijenata dobivamo pozitivne komentare. Surađivali smo već na dva projekta, te očekujemo suradnju na još nekoliko.
Lijepi pozdrav

Last Updated ( Thursday, 23 December 2010 21:50 )
 

Metuzalem Ltd Info

The Company

Methuselah Ltd was founded with a vision to gather talented group of enthusiasts for ...

Read more...

Newsletter prijava

 
 
 

Contact data

  • Metuzalem d.o.o.
  • Hercegnovski put 31
  • 10 000 Zagreb, HR
  • Tel: 095/908-6945
  • info@ metuzalem.hr